Szerzői Jogok

Kárpittisztítás Pécs © 2022 Minden jog fenntartva!

 

Szerzői Jogi Nyilatkozat

A https://karpittisztitaspecs.hu teljes szöveges és képi tartalma, beleértve a hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videókat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldal teljes szöveges és videós tartalma és annak egyes részei, engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, beleértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A SZERZŐ NEVE: BERÉTI MENYHÉRT ÉS A FORRÁS: HTTPS://KARPITTISZTITASPECS.HU MEGJELÖLÉSÉVEL ÉS ELŐZETES ÍRÁSBELI ENGEDÉLYÉVEL, KATTINTHATÓ, MŰKÖDŐ LINK HASZNÁLATÁVAL A TARTALOM FELHASZNÁLHATÓ.
A FORRÁS MEGJELŐLÉSE NÉLKÜLI, HIÁNYOS MEGJELÖLÉSÜ, ÍRÁSBELI SZERZŐI HOZZÁJÁRULÁS NÉLKÜLI UTÁNKÖZLÉS, ÁTDOLGOZÁS, MÁSOLÁS DÍJKÖTELES ÖSSZEGE: 49.900 Ft. SZAVANKÉNT NAPONTA.

A https://karpittisztitaspecs.hu tulajdonosa Beréti Menyhért egyéni vállalkozó. FIGYELEM! Ez az oldal nem hivatalos oldala az itt bemutatott termékeknek, eszközöknek, rendszereknek. Az oldalon található információk a saját tapasztalatunkat és nézőpontunkat mutatják be.

A termékekkel kapcsolatosan leírt vagy elmondott információk a hiteles tájékoztatást szolgálják. A termékek vagy szolgáltatások rendelésével, használatával tudomásul veszed az itt leírtakat.

Az oldalon bemutatott eredmények nem garantáltak, sokkal inkább alkalmasak arra, hogy bemutassam, hogy mi az ami lehetséges!